Interim Projectmanager

Wil jij namens Nijhuis Industries als Interim projectmanager aan innoverende projecten binnen de waterzuivering? Ben je op zoek naar afwisseling en een rol waarbij je jouw kennis en ervaring inzet om complexe projecten te managen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat ga je doen

Als Interim Projectmanager word je verantwoordelijk voor diverse (opstart)projecten. Je gaat aan de slag bij huidige of juist nieuwe klantlocaties Nijhuis Industries. Je bent een sparringpartner op zowel tactisch als strategisch niveau.

Je vertaalt een opdrachtomschrijving en/of offerte in een projectdocument met informatie omtrent scope, planning, capaciteit, budget en kwaliteit. Je bewaakt, rapporteert en presenteert de projectvoortgang aan diverse stakeholders, waarbij geldt dat meten is weten! Hierbij ga je data-gedreven te werk.Na afronding van een project zorg je voor een juiste overdracht en het waarborgen van opgedane inzichten en kennis.

In deze rol werk je nauw samen met de klant en medewerkers van Nijhuis.

Wat jij voor ons meebrengt?

Je beschikt over een HBO+ of WO werk- en denkniveau op technisch / commercieel gebied. Doordat je minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt ken je inmiddels de klappen van de zweep. Ervaring in de wereld van het zuiveren van afvalwater en het hergebruik is een zeer grote pré!Daarnaast herken je je zelf in de onderstaande kenmerken:

 • Je bent cijfermatig sterk, hebt een groot analytisch denkvermogen.
 • Je kunt planmatig en in staat met stevige deadlines werken.
 • Je hebt inzicht in complexe processen en bent in staat om deze tijdig bij te sturen.
 • Je hebt ervaring in het samenwerken met bedrijven, overheden en andere non-profit organisaties.
 • Je weet je, op zowel tactisch en strategisch niveau, goed bij de klant te bewegen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (professioneel niveau) in woord en geschrift.
 • Je bent bereid om zowel binnen Nederland als internationaal te reizen.

Wat wij jou kunnen bieden

Een uitdagende en brede interim positie binnen een internationale omgeving die vanuit onze visie “solid solutions in a fluid world’ een toegevoegde waarde aan natuur, milieu, duurzaamheid, circulaire economie en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen levert!

Vragen? Ga voor meer informatie over onze organisatie en bedrijfsfilm naar https://www.nijhuisindustries.com/about/.

Reageren?

Stuur, ter attentie van Ilonka van der Pas (HR manager) je portfolio hrm@nijhuisindustries.com en laat ons in maximaal vijftien regels weten:

 • Wat jou drijft.
 • Met welke expertise jij ons verder gaat helpen.
 • Waarom jij graag als Interim projectmanager bij ons wilt werken!
 • Wij zullen je zo spoedig mogelijk laten weten of we een eerste match zien.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Locations