Careers


Everyday, Nijhuis Industries contributes to sustaining our environment for generations to come. Whether through cleaning and reusing water, recovering valuables, creating energy or disinfecting water for recycling, Nijhuis Industries is tirelessly engaged in helping major industrial companies to restore our planet’s health. If you want to offer your expertise to developing innovative solutions for making the world a better place, we invite you to consider starting, or continuing, your career at Nijhuis Industries. Our firm belief in people means we offer excellent conditions and extensive training and development programs designed specifically to help you give the world your very best.

Our vacancies

 • Process Design Engineer (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, dan wel in multidisciplinaire teams opstellen van het meest optimale procesontwerp, het uitvoeren van advieswerkzaamheden en haalbaarheidsstudies. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen van nieuwe ontwikkelingen in design tools.
  Read more
 • Administratief medewerker

  In deze functie assisteer je de Engineers bij het verlenen van administratieve ondersteuning ten behoeve van de projectuitvoering. Ook voer je data in en zorg je ervoor dat de systemen up to date en correct zijn bijgewerkt.
  Read more
 • Junior Purchaser (m/v)

  ​Ten behoeve van internationale projecten zijn we voor de afdeling Procurement in Doetinchem op zoek naar een: Purchaser (m/v)
  Read more
 • (Sr.) Process Engineer

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in detail uitwerken van complexe projecten op het gebied van (afval)waterzuivering, waterhergebruik, ‘waste-to-value’ en grondstoffenterugwinning. Ter aanvulling van ons team zijn we specifiek opzoek naar iemand met gedegen ervaring op het gebied van biogas.
  Read more
 • Embedded Software Engineer (m/v)

  Heb jij ervaring in het ontwerpen van software voor STM32 microcontrollers en zie jij dit ook als een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Embedded Software Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en beheren van besturingssoftware ten behoeve van onze embedded controllers die onder andere worden gebruikt in waterzuiveringsinstallaties.
  Read more
 • Lasser (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het op juiste wijze lassen van (roestvrij) stalen onderdelen tot complete constructies die worden toegepast in afvalwaterbehandeling, slibbehandeling, biogas en andere voorkomende installaties van Nijhuis Industries. De Lasser is onderdeel van de afdeling productie van ongeveer 15 medewerkers.
  Read more
 • Mechanical Engineer m/v

  Op deze afdeling worden alle producten & prefab waterzuiveringen uitgewerkt die door Nijhuis geproduceerd worden. Aangezien R&D, Engineering en Productie in één bedrijfspand zijn ondergebracht, ben je veel betrokken bij de ontwikkeling & productie van de producten.
  Read more
 • Senior Project Manager (M/V)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van (complexe) internationale (afval)waterzuiverings- en resource recovery projecten op basis van de specificaties van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces; je wordt betrokken in de voorfase en bent verantwoordelijk vanaf het moment dat het project verkocht is tot onsite oplevering.
  Read more
 • Monteur (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren van alle mogelijke onderdelen op het gebied van waterzuivering tot Nijhuis systemen.
  Read more
 • Software Engineer (m/v)

  De Software Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en schrijven van besturingssoftware ten behoeve van waterzuiveringsinstallaties, slibbehandelingssystemen en biogasinstallaties.
  Read more