Careers


Everyday, Nijhuis Industries contributes to sustaining our environment for generations to come. Whether through cleaning and reusing water, recovering valuables, creating energy or disinfecting water for recycling, Nijhuis Industries is tirelessly engaged in helping major industrial companies to restore our planet’s health. If you want to offer your expertise to developing innovative solutions for making the world a better place, we invite you to consider starting, or continuing, your career at Nijhuis Industries. Our firm belief in people means we offer excellent conditions and extensive training and development programs designed specifically to help you give the world your very best.

Our vacancies

 • Sales Manager Municipal and Ozone (Benelux)

  De Sales Manager Municipal is verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van ons bestaande klantenbestand voor (water)zuiveringsoplossingen, met name gericht op communale markt, als ook oplossingen die ozontechnologie bevatten binnen de Benelux.
  Read more
 • Nijhuis UK & Ireland: Graduate Engineer

  The successful applicant will be responsible for the preparation, issue and management of technical project information reports, including drawing information and calculations in accordance with the standard requirements of the Company.
  Read more
 • Process Design Engineer (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig, dan wel in multidisciplinaire teams opstellen van het meest optimale procesontwerp, het uitvoeren van advieswerkzaamheden en haalbaarheidsstudies.
  Read more
 • Purchaser (m/v)

  ​Ten behoeve van internationale projecten zijn we voor de afdeling Procurement in Doetinchem op zoek naar een: Purchaser (m/v)
  Read more
 • Senior Process Engineer Biogas

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in detail uitwerken van complexe projecten op het gebied van (afval)waterzuivering, waterhergebruik, ‘waste-to-value’ en grondstoffenterugwinning. Ter aanvulling van ons team zijn we specifiek opzoek naar iemand met gedegen ervaring op het gebied van biogas.
  Read more
 • Embedded Software Engineer (m/v)

  Heb jij ervaring in het ontwerpen van software voor STM32 microcontrollers en zie jij dit ook als een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Embedded Software Engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en beheren van besturingssoftware ten behoeve van onze embedded controllers die onder andere worden gebruikt in waterzuiveringsinstallaties.
  Read more
 • Lasser (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het op juiste wijze lassen van (roestvrij) stalen onderdelen tot complete constructies die worden toegepast in afvalwaterbehandeling, slibbehandeling, biogas en andere voorkomende installaties van Nijhuis Industries. De Lasser is onderdeel van de afdeling productie van ongeveer 15 medewerkers.
  Read more
 • Mechanical Engineer m/v

  Op deze afdeling worden alle producten & prefab waterzuiveringen uitgewerkt die door Nijhuis geproduceerd worden. Aangezien R&D, Engineering en Productie in één bedrijfspand zijn ondergebracht, ben je veel betrokken bij de ontwikkeling & productie van de producten.
  Read more
 • Monteur (m/v)

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren van alle mogelijke onderdelen op het gebied van waterzuivering tot Nijhuis systemen.
  Read more
 • Calculator Turnkey

  Als ‘Calculator Turnkey’ ben je verantwoordelijk voor het maken van Basic Designs, Bill of Quantities en kostencalculaties van turnkey projecten. Je bent werkzaam op de afdeling Sales, maar je zal ook regelmatig aanschuiven bij overleg van de afdeling Lead Mechanical Engineering.
  Read more